تالار گفتگوی جامعه معلولین ایران
ویزای تضمینی مولتیپل کانادا چیست؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- تالار گفتگوی جامعه معلولین ایران (http://www.iransdp.ir)
+-- انجمن: تالارهای عمومی (/forumdisplay.php?fid=54)
+--- انجمن: اخبار ايران و جهان (/forumdisplay.php?fid=55)
+--- موضوع: ویزای تضمینی مولتیپل کانادا چیست؟ (/showthread.php?tid=2572)



ویزای تضمینی مولتیپل کانادا چیست؟ - visaland22 - ۱۸-۷-۱۳۹۷ ۰۹:۳۵ صبح

در واقع ویزای تضمینی مولتیپل کانادا وجود ندارد. این به آن معناست که گروه مسافرتی ویزالند و یا هر کارگزار انجام دهنده ویزای مولتیپل کانادا، هیچگونه اختیاری در رابطه با ویزا شدن و یا ریجکت شدن مسافر ندارند و تصمیم گیرنده اصلی اعطای ویزای مولتیپل کانادا، سفارت و افسر کنسولی کانادا می باشد. در واقع ما ویزا شدن و یا ریجکت نشدن شما را تضمین نمیکنیم بلکه؛ ما بازگشت پول مسافر در صورت ویزا نشدن را ضمانت میکنیم. به این صورت که در صورت ریجکت شدن درخواست شما برای اخذ ویزای کانادا، ما مبلغ پرداختی شما (منهای هزینه های پرداختی به سفارت کانادا) به شما عودت خواهیم داد. در مورد پرداختی هزینه ویزای مولتیپل کانادا به گروه مسافرتی ویزالند این را هم بدانید که، گروه مسافرتی ویزالند در شروع کار فقط مبالغ پرداختی ویزای شما به سفارت کانادا را از شما دریافت خواهد و باقی مبالغ ویزای مولتیپل کانادا، پس از دریافت ویزای کانادا توسط مسافر انجام خواهد شد. این بزرگترین تضمین گروه مسافرتی ویزالند در خصوص اخذ ویزای مولتیپل کانادا است. 

منبع: ویزای مولتیپل کانادا


RE: ویزای تضمینی مولتیپل کانادا چیست؟ - autonine - ۱۳-۹-۱۳۹۷ ۰۵:۳۰ عصر

عذر می خوام من پسرم ویزای تحصیلی کانادا گرفته رفته من و مادرش می تونیم بریم اونجا تا درسش تموم بشه؟


زندگی در کانادا چقدر هزینه دارد؟ - rasfar - ۱۹-۱۲-۱۳۹۷ ۱۲:۰۰ عصر

زندگی در کانادا چقدر هزینه دارد؟
شاید مهم ترین نکته بعد از اخذ ویزای کانادا یا مهاجرت به کانادا، بررسی هزینه زندگی در کانادا باشد. با دانستن هزینه های زندگی در کانادا در سال 2019 می توانید راحت تر هزینه های خود را مدیریت کنید. در ادامه به هزینه های غذا، لباس، مسکن، دارو، رفت و آمد و تفریح خواهیم پرداخت.
در حال حاضر اکثر سفرها و مهاجرت ها به کانادا از طریق ویزای تحصیلی کانادا می باشد، که پرداختن به هزینه های آن در این مقاله نمی گنجد و بعدها در مورد آن صحبت خواهیم کرد.
در ادامه با ما همراه باشید تا با هزینه زندگی در کانادا در سال 2019 آشنا شویم. به خاطر داشته باشید که هزینه ها بر اساس دلار کانادا محاسبه شده است.
مطالب مرتبط: ویزای 5 ساله کانادا
هزینه خورد و خوراک در کانادا
یکی از اساسی ترین هزینه های هر فرد که قابل چشم پوشی نیست، خورد و خوراک است. خوردن یک نهار ساده همراه با یک نوشیدنی در یک خیابان تجاری کانادا، حدود 17 دلار هزینه دارد. یک وعده غذایی بزرگ در فست فود مثل ساندویچ مک دونالد بزرگ حدود 10 دلار هزینه دارد. 500 گرم سنیه مرغ بدون استخوان 7 دلار، یک لیتر شیر پرچرب 2.39 دلار، 12 تخم مرغ بزرگ 3.95 دلار، 1 کیلو گوجه فرنگی 2.89 دلار، 500 گرم پنیر محلی 10 دلار، یک کیلو سیب 3.84 دلار، یک کیلو سیب زمینی 2.40 دلار، 0.5 لیتر آبجو خانگی در سوپرمارکت ها 3.56 دلار، 1 بطری شراب قرمز با کیفیت خوب 18 دلار، 2 لیتر کوکاکولا 2.39 دلار و مقدار نان لازم برای 2 نفر در یک روز 2.17 دلار می باشد. حال با توجه به سلیقه و عادات غذایی خود می توانید هزینه های خورد و خوراک در کانادا را محاسبه کنید.
هزینه مسکن در کانادا
یکی دیگر از هزینه های مهم در کانادا، هزینه ی اجاره مسکن و تهیه وسایل مورد نیاز می باشد. این هزینه ها بر اساس متراژ و منطقه ی آن متفاوت خواهد بود.  به طور مثال، اجاره ماهانه یک خانه 85 متر مربعی مبله واقع در محله ای گران 2114 دلار، اجاره ماهانه یک خانه 85 متر مربعی مبله واقع در محله ای متوسط 1633 دلار، هزینه های آب و برق و گاز برای 2 نفر در یک خانه 85 متری 151 دلار، اجاره ی یک استدیوی 45 متری در محله ای گران قیمت 1565 دلار، اجاره ی یک استدیوی 45 متری در محله ای متوسط 1160 دلار، هزینه های آب و برق و گاز برای 1 نفر در یک استدیوی 45 متری 100 دلار، اینترنت با سرعت 8مگاپیکسل 53 دلار، تلویزیون صفحه تخت 40 اینچ 456 دلار، ماکروویو 800 یا 900 وات مارک بوش، پاناسونیک، ال جی و … 151 دلار، مواد شوینده 11 دلار و نرخ کارگر ساعتی خانه 23 دلار می باشد.
[تصویر:  Cost-of-living-in-Canada-_mini.jpg]زندگی در کانادا چقدر هزینه دارد؟هزینه لباس در کانادا
از دیگر هزینه هایی که نمی توان از آن صرف نظر کرد، هزینه ی لباس در کاناداست. این هزینه ها در کانادا و در سال 2019 به شرح زیر خواهند بود.
یک شلوار جین مارک Levis یا مارک مشابه 73 دلار، یک پیراهن تابستانی در فروشگاه های گران تر با مارک زارا، اچ اند ام و … 56 دلار، یک جفت کفش ورزشی نایک یا آدیداس 115 دلار و یک جفت کفش مجلسی مردانه 134 دلار می باشد.
هزینه رفت و آمد در کانادا
بسته به اینکه از مترو، اتوبوس و یا خودروی شخصی استفاده می کنید، هزینه های شما متفاوت خواهد بود. برای مثال یک خودرو فولکس واگن گلف مدل 1.4 TSI 150 CV بدون هیچ آپشن اضافه ای 23683 دلار می ارزد. هزینه یک لیتر بنزین در کانادا 1.32 دلار و بلیط ماهیانه وسایل حمل و نقل عمومی کانادا 110 دلار است.
هزینه سلامت شخصی در کانادا
بیماری، تهیه دارو و لوازم آرایشی بهداشتی از مهمترین هزینه های هر فرد است که خواه یا ناخواه برای همه پیش خواهد آمد. پس بهتر است برآوردی از این هزینه ها داشته باشید تا بتوانید آن را به راحتی مدیریت کنید. هزینه تهیه داروی سرماخوردگی برای 6 روز 10 دلار، یک بسته 12 عددی آنتی بیوتیک 20 دلار، ویزیت یک دکتر متخصص به مدت 15 دقیقه 93 دلار، یک باکس تامپون 32 عددی 8 دلار، دئودورانت 4.77 دلار، شامپوی 400 میلی لیتری 4.77 دلار، 4 رول دستمال توالت 2.87 دلار، یک بسته خمیر دندان 2.61 دلار و کوتاهی معمولی موی مردانه 25 دلار می باشد.
هزینه سرگرمی در کانادا
اگر جز افرادی هستید که حتما نیاز به تفریح دارید، باید این هزینه ها را هم در نظر بگیرید. رستوران، سینما و تئاتر از این دسته هزینه ها هستند. اگر قصد میل کردن شام معمولی در محله ای نزدیک خودتان دارید حدود 54 دلار را کنار بگذارید. 2 بلیط سینما 27 دلار، 2 بلیط تئاتر در بهترین جای سالن 143 دلار، یک شام دو نفره در محله ای گران همراه با پیش غذا، غذای اصلی، دسر و شراب 97 دلار، یک نوشیدنی ترکیبی الکلی در مناطق ارزان تر 11 دلار، کاپوچینو در محله ی گران قیمت 5.06 دلار، 500 میلی لیتر آبجو در محله های اطراف 7 دلار، اینترنت وای فای آیپد 128 گیگا بایت 602 دلار، 1 دقیقه تماس تلفنی بدون تخفیفات 0.44 دلار، عضویت یک ماهه باشگاه 60 دلار و یک بسته سیگار مارلبرو 14 دلار می باشد.
محاسبه شاخص قیمت
برای محاسبه شاخص قیمت ها در کانادا، آنها را به طور رندوم با شهر پراگ مقایسه کردیم. به طوری که اگر شهری از کانادا دارای شاخص قیمت 134 واحد باشد به این معناست که زندگی در آن شهر 34% از زندگی در پراگ گران تر است. لیست زیر، شهرهای کانادا به ترتیب نزولی شاخص هزینه زندگی می باشد.
[img=942x1514]https://adrapanavisa.com/wp-content/uploads/2019/03/cost-of-living-canada.jpg

آیا داشتن ویزای شینگن شانس اخذ ویزای کانادا را بالاتر می برد؟آیا داشتن ویزای شینگن برای اخذ ویزای کانادا الزامی است؟ بدون ویزای شینگن می توانم ویزای 5 ساله کانادا بگیرم؟ ویزای شینگن چقدر شانس اخذ ویزای کانادا را بالا می برد؟اینها سوالاتی است که همکاران ما همه روزه با آنها سر و کار دارند ولی متاسفانه اکثر پاسخ هایی که متقاضیان ویزای کانادا دریافت می کنند باعث طولانی شدن مسیر و حتی به مخاطره افتادن کل روند اخذ ویزای مولتیپل کانادا برای آنها خواهد شد. که علت آن دانش ناکافی و یا دلایل سودجویانه می باشد.شرکت آدراپانا با دارا بودن کادری مجرب و با تجربه همراه با کارنامه ای درخشان در زمینه اخذ ویزا، پاسخ گوی سوالات شما خواهد بود و شما را در این راه تا آخرین لحظه یاری خواهد نمود.با کارشناسان ما تماس بگیرید: 02188542094
مطالب مرتبط: ویزای کانادا
در ادامه می خواهیم به عوامل موثر در اخذ ویزای کانادا بپردازیم. از اصلی ترین و پایه ای ترین نکات اخذ ویزای کانادا به این موارد می توان اشاره نمود.
  • سابقه سفر
  • تمکن مالی
  • برنامه سفر دقیق
  • دعوت‌نامه
  • پیوند‌های خانوادگی در کشور مبدأ
  • افسر ویزا
  • تکمیل دقیق و شفاف فرم درخواست ویزا
  • شغل
درست است که در نهایت این افسر ویزاست که در مورد پرونده شما تصمیم می گیرد، ولی رعایت چند نکته باعث می شود که ریسک برای شما پایین تر بیاید.سابقه ی سفر یا travel historyهرچه یک پاسپورت، تعداد برچسب ویزای بیشتری داشته باشد، آن پاسپورت قوی تر خواهد بود. پاسپورت هایی که هیچ برچسبی نداشته باشند را به اصطلاح پاسپورت سفید می نامند. اما این برچسب ها چه اثری بر پرونده ی ویزای کانادای شما دارد؟این برچسب ها و سفرها نشان دهنده چند نکته است:
  1. شما استطاعت مالی سفر به کانادا را دارید
  2. دغدغه اصلی کانادا این است که مسافرانی که ویزای توریستی دارند، در نهایت خاک کانادا را ترک کنند. وجود این برچسب ها نشان می دهد که متقاضی به کشورهایی با شرایط خوب (مثل کشورهای حوزه شینگن) سفر کرده و در نهایت خاک آنها را ترک کرده پس خاک کانادا را هم بعد از پایان ویزا ترک خواهد کرد.

پس یکی از عوامل خیلی مهم و تاثیرگذار، سابقه سفر می باشد که حتی با در صورت نداشتن آن و کامل بودن مدارک دیگر متقاضی، ریسک ریجکتی پرونده را بالا می برد. اما در بین ویزای کشورهای مختلف، بعضی کشورها اهمیت بیشتری دارند. ویزای شینگن جز ویزاهای قوی می باشد ولی ویزای دبی یا تایلند اثر چندانی برای پرونده تان نخواهد داشت. ویزای استرالیا نیز یکی از ویزاهای قوی است. ولی متاسفانه اخذ ویزای شینگن یا سایر ویزاها هم سخت خواهد بود، پس بهتر است از طریق موسسه ای با تجربه مانند آدراپانا اقدام نمایید.اما ویزای شینگن چیست؟ در ادامه به توضیح کوتاهی از آن می پردازیم:ویزای شینگنپیمان شینگن در سال ۱۹۸۵ در روستایی به نام شینگن (یا همان شنگن) در لوکزامبورگ به تصویب رسید. بر اساس مفاد این پیمان، ابتدا شهروندان ۶ کشور اروپایی می‌توانستند بدون اخذ روادید به این کشورها سفر کنند. چندی بعد، کشورهای دیگری نیز به این پیمان پیوستند.شما با داشتن ویزای شینگن می توانید مانند شهروندان کشورهای عضو این پیمان به سایر کشورهای عضو شینگن نیز سفر کنید. البته باید توجه داشته باشید سفر شما از کشوری آغاز خواهد شد که از طریق آن ویزای شینگن را دریافت نموده اید.در حال حاضر شهروندان ۲۶ کشور اروپایی می‌توانند بدون دریافت ویزا بین این کشورها رفت‌ و آمد کنند. بعضی کشورهای اروپا اما هنوز عضو کامل قرارداد شینگن نیستند و تنها بعضی از مفاد آن را پذیرفته‌اند.
کشورهایی که کلیت پیمان شینگن را پذیرفته‌اند و “اعضای شینگن” در معنای اخص آن به حساب می‌آیند عبارتند از:«بلژیک، دانمارک، آلمان، استونی، فنلاند، فرانسه، یونان، اسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، اتریش، لهستان، پرتغال، سوئد، سوئیس، اسلوواکی، اسلوونی، اسپانیا، جمهوری چک ، مجارستان و لیختن اشتاین»
کشورهایی که به طور کامل در پیمان شینگن عضویت ندارند عبارتند از: انگلستان، ایرلند، بلغارستان، ، قبرس، رومانی.مدارکی که برای ویزای شینگن نیاز است، به شرح زیر است:
فرم تکمیل‌شده درخواست ویزاشناسنامه ایرانیگذرنامهسه قطعه عکس رنگیگواهی اشتغال به کارپرینت حساب بانکیبیمه کاری (اجباری نیست)سند ملکی (اجباری نیست)بیمه مسافرتیبرگه تائیدیه رزرواسیون هتل (واچر)دعوت‌نامه (اجباری نیست)
حالا می رسیم به این سوال که آیا داشتن ویزای شینگن برای اخذ ویزای کانادا الزامی است؟نکته ایجاست که در هیچ جا حتی سایت سفارت کانادا، قانونی مبنی بر الزام داشتن ویزای شینگن برای اخذ ویزای کانادا وجود ندارد. اما به همان دلایلی که بالاتر بیان کردیم، داشتن سابقه ی سفر افسر ویزا را بیشتر متقاعد می کند که شما خاک کانادا را ترک خواهید کرد. از طرفی گفتیم که پاسپورتی که برچسب ویزا به خصوص ویزای کشورهای قوی تر را داشته باشد، پاسپورت قوی تری خواهد بود. پس با توجه به این نکات هرچه پاسپورت قوی تر باشد، ریسک پرونده پایین تر خواهد بود.البته فقط ویزای شینگن نیست که پاسپورت شما را قوی می کند. آمریکا، انگلستان، استرالیا، ژاپن یا حتی کشورهای کم قدرت تر چین، هند، بلغارستان و … هم در قدرت پاسپورت شما اثر خواهند داشت.[تصویر:  Canada-immigration.jpg]آیا داشتن ویزای شینگن شانس اخذ ویزای کانادا را بالاتر می برد؟شانس پرونده ویزای کانادا، بدون داشتن ویزای شینگناگر فردی در سابقه سفر خود کشورهای قدرتمند نام برده شده به جز شینگن را داشته باشند، باز هم ریسک پرونده پایین خواهد بود. به طور مثال با وجود ترکیب ویزای انگلیس و ویزای مالزی یا ویزای ژاپن و دبی یا ویزای استرالیا و چین و … دیگر نیازی به ویزای شینگن نیست.ولی در صورتی که هیچ یک از این ویزاها در پاسپورت متقاضی وجود نداشته باشد و یا تنها چند کشور با ویزای ضعیف را داشته باشد، شانس بسیار پایین خواهد بود و احتمال ریجکتی بالا می رود.بنابراین قبل از اقدام به درخواست ویزای کانادا، حتما از مشاوره ی کارشناسان استفاده کنید تا بتوانید در کوتاه ترین مدت ویزای کانادا را اخذ کنید. شرکت آدراپانا با داشتن کارشناسانی مجرب همراه با تجربه کاری بالا، شما را از ابتدایی ترین مرحله درخواست ویزا تا آخرین مرحله یعنی پیکاپ پاسپورت یا پیکاپ ویزای کانادا همراهی خواهد کرد.چند نکته ی مهم در رابطه با ویزای کانادا
  • ویزای کانادا حداکثر 10 ساله می تواند باشد ولی عموما تا پایان تاریخ انقضای پاسپورت داده می شود. پس اگر انقضای پاسپورت شما رو به اتمام است، نسبت به تعوض آن اقدام کنید.
  • زمان بین انگشت نگاری و دریافت پاسخ از سفارت برای هر فرد متفاوت است. این پروسه عمدتا بین 2 هفته تا 2 ماه زمان می برد.
  • ویزای کانادا نیازی به مصاحبه ندارد مگر این که به شما اعلام شود.
  • داشتن دعوت نامه الزامی نیست ولی شانس شما را بالا می برد.
  • در آخر هم داشتن تاریخچه ی سفر خوب تاثیر زیادی روی شانس دریافت ویزای کانادا خواهد داشت


 

مدارک مورد نیاز برای پیکاپ پاسپورت
همان طور که در بخش پیکاپ پاسپورت بیان شد، برای سفر به کشورهایی که سفارتی در ایران ندارند، نیاز به انجام مصاحبه و انگشت نگاری در یکی از کشورهای اطراف وجود دارد. شرکت آدراپانا تور انگشت نگاری اختصاصی خود را همراه با نماینده ی مجرب، در استانبول به صورت هفتگی برگزار می کند.
بعد از انجام انگشت نگاری و ارسال مدارک فرد متقاضی، باید منتظر جواب سفارت به این درخواست ویزا ماند. سفارت جواب درخواست های ویزای افراد متقاضی را از طریق ایمیل اطلاع رسانی می کند. با توجه به نحوه درخواست ویزا، مدت زمانی که طول می کشد تا جواب سفارت بیاید، متفاوت خواهد بود.
درخواست ویزا به دو طریق مراجعه حضوری به دفاتر انگشت نگاری (Paper Application) و ثبت نام آنلاین (Online Application) انجام می شود. در روش آنلاین به مراتب ارسال مدارک ساده تر و در نتیجه مدت زمان پاسخ دهی سفارت کمتر خواهد بود. به طور میانگین زمان مورد نیاز برای پاسخ دهی سفارت به درخواست ویزا 120 روز کاری می باشد. به یاد داشته باشید با توجه به دفتری که از آن اقدام کرده اید و انگشت نگاری را انجام داده اید، زمان دریافت پاسخ متفاوت خواهد بود.
تمامی متقاضیان ویزای 5 ساله کانادا که از طریق شرکت آدراپانا اقدام کرده اند، در صورت طولانی شدن زمان پاسخ دهی سفارت و برای پیگیری جواب می توانند با کارشناسان ما تماس بگیرند تا آنها از طریق تلفن و مکاتبات ایمیلی، پیگیری پاسخ سفارت به درخواست شما شوند.
بعد از گذشت زمان مورد نیاز و رسیدن ایمیل از ظرف سفارت و موافقت برای دریافت ویزا، نوبت به پیکاپ پاسپورت می شود. پیکاپ پاسپورت به این معناست که فرد به جای سفر مجدد به استانبول برای ضمیمه کردن ویزا به پاسپورت، به یک شخص یا شرکت وکالت قانونی می دهد و وظیفه انتقال پاسپورت به سفارت را به آنها محول می کند. بدین ترتیب فرد به جای اینکه وقت بگذارد و هزینه زیادی صرف کند؛ فقط دستمزد وکیل را می پردازد و در پول و زمان خود صرفه جویی می کند.
از طرفی به دلیل این که پاسپورت یکی از مدارک مهم هر فرد می باشد و امکان سو استفاده از آن وجود دارد، متقاضیان باید به دفاتر مورد اعتماد و با تجربه که پیکاپ پاسپورت را انجام می دهند مراجعه نمایند. شرکت آدراپانا نیز به طور تخصصی خدمات پیکاپ پاسورت از استانبول را ارائه می دهد.
برای اطلاع از زمان دقیق اولین ارسال پاسپورت به استانبول برای پیکاپ و همچنین هزینه های آن، با کارشناسان ما تماس بگیرید.
آدراپانا  88542094-021
[img=1008x300]https://adrapanavisa.com/wp-content/uploads/2019/03/pickup-main.jpgمدارک مورد نیاز برای پیکاپ پاسپورت
حال می پردازیم به مدارک مورد نیاز برای پیکاپ پاسپورت یا پیکاپ ویزا:
بسته به نوع ویزا (ویزای مهاجرتی و غیر مهاجرتی) مدارک مورد نیاز برای پیکاپ ویزا نیز متفاوت خواهد بود.
ویزای مهاجرتی:
  • پرینت ایمیل سفارت
  • پاسپورت امضا شده
  • دو قطعه عکس ۵*۷ (مهر، تاریخ، آدرس و شماره عکاسی لازم می باشد.)
  • تکمیل صفحه آخر ایمیل سفارت (ایمیل شخص، آدرس، شماره تلفن)
ویزای غیر مهاجرتی:
  • پاسپورت با امضا
  • پرینت ایمیل سفارت
  • فرم وکالت نامه
بعد از ارسال پاسپورت به کنسولگری، مدت زمانی هم لازم است تا ویزای شما در پاسپورت ثبت شود. به طور دقیق زمان مشخصی برای پیکاپ پاسپورت را نمی توان اعلام کرد ولی به طور میانگین الصاق برچسب ویزا در سفارتخانه مربوطه و امور اداری مربوط به آن بین 1 تا ۳ هفته طول خواهد کشید.
لازم به ذکر است مدارک نام برده شده، برای پیکاپ پاسپورت کانادا می باشد. (نام دیگر پیکاپ پاسپورت، پیکاپ ویزا نیز می باشد.) برای آشنایی با مدارک مورد نیاز پیکاپ پاسپورت کشورهای دیگر، با کارشناسان ما تماس بگیرید. (88542094-021)